Objavljeni dobitnici drugog kruga dodjele vaučera za subvencioniranje troška programa osposobljavanja, prekvalifikacije i/ili usavršavanja

Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA Split obavještava zainteresiranu javnost kako su objavljeni rezultati drugog natječaja za dodjelu vaučera nezaposlenim osobama s područja Splitsko-dalmatinske županije, koji je objavljen 4. ožujka 2020. godine. Rok za podnošenje prijava bio je 12. ožujka 2020. godine u 12:00 sati, a na adresu Clustera pristiglo je ukupno 15 prijava koje je zaprimilo stručno povjerenstvo za dodjelu vaučera.

Temeljem Javnog poziva za dodjelu vaučera za subvencioniranje troška programa osposobljavanja, prekvalifikacije i/ili usavršavanja za nezaposlene osobe te nakon provjere dokumentacije i procjene prijava, tročlano povjerenstvo donosi odluku i objavljuje popis kandidata koji su ostvarili pravo na vaučer za subvencioniranje troška programa osposobljavanja, prekvalifikacije i/ili usavršavanja. Imena dobitnika vaučera pronađite na poveznici.

Podsjetimo, projektnim proračunom osigurano je ukupno 40 vaučera u vrijednosti do 2.500,00 kn, dodijeljenih kroz dva javna poziva, koje je potrebno iskoristiti u obrazovnim institucijama na području Splitsko-dalmatinske županije. Temeljna svrha dodjele vaučera je pružiti nezaposlenim osobama mogućnost stjecanja novih znanja i vještina iz željenog područja, kao i osigurati njihovu veću kompetentnost i konkurentnost na tržištu rada.

Dobitnici će biti osobno kontaktirani te obaviješteni o preuzimanju vaučera i o roku za korištenje vaučera u obrazovnim institucijama na području Splitsko-dalmatinske županije.