Objavljeni dobitnici vaučera za subvencioniranje troška programa osposobljavanja, prekvalifikacije i/ili usavršavanja

Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA Split obavještava zainteresiranu javnost kako su objavljeni rezultati natječaja za dodjelu vaučera nezaposlenim osobama s područja Splitsko-dalmatinske županije, koji je objavljen 15. studenog 2019. godine. Rok za podnošenje prijava bio je 9. prosinca 2019. godine u 12:00 sati, a na adresu Clustera pristigle su ukupno 42 prijave koje je zaprimilo stručno povjerenstvo za dodjelu vaučera.

Temeljem Javnog poziva za dodjelu vaučera za subvencioniranje troška programa osposobljavanja, prekvalifikacije i/ili usavršavanja za nezaposlene osobe te nakon provjere dokumentacije i procjene prijava, tročlano povjerenstvo donosi odluku i objavljuje popis 39 kandidata koji su ostvarili pravo na vaučer za subvencioniranje troška programa osposobljavanja, prekvalifikacije i/ili usavršavanja. Imena dobitnika vaučera pronađite na poveznici.

Podsjetimo, projektnim proračunom osigurano je ukupno 40 vaučera u vrijednosti do 2.500,00 kn, koje je potrebno iskoristiti najkasnije do 28.2.2020. godine u obrazovnim institucijama na području Splitsko-dalmatinske županije. Temeljna svrha dodjele vaučera je pružiti nezaposlenim osobama mogućnost stjecanja novih znanja i vještina iz željenog područja, kao i osigurati njihovu veću kompetentnost i konkurentnost na tržištu rada.

Vaučeri se financiraju iz projekta Lokalnim partnerstvom do svijeta rada, sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Kandidati koji nisu ostvarili pravo na besplatni vaučer, mogu se ponovno prijaviti u veljači, kada će biti objavljen poziv za dodjelu preostalih vaučera.